WELCOME TO BY JEANY

Hey allemaal!

Welkom op mijn blog! Ik wil jullie meenemen in mijn style voor fashion en jewelry, de elegante en chique old money style. Ja, je leest het goed! Van die comfortabele jeans ben ik overgestapt naar stijlvolle outfits die je laten voelen alsof je zo uit een oude Hollywood-film bent gestapt. 🎥✨

De old money style heeft iets magisch. Denk aan klassieke silhouetten, luxe stoffen en tijdloze stukken die altijd in de mode blijven. Het is alsof je een beetje geschiedenis draagt, maar dan op een super trendy manier. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze look en ik kan niet wachten om mijn outfits met jullie te delen.

Wat deze outfits echt speciaal maakt? Mijn eigen sieraden, natuurlijk! 💍✨ Ik geloof erin dat accessoires je look compleet maken en je persoonlijkheid laten stralen. Van subtiele kettingen tot opvallende armbanden en elegante oorbellen, ik style mijn outfits altijd met mijn favoriete stukken uit mijn eigen sieradencollectie.

Dus, wat kun je verwachten op mijn blog?

Outfit of the Day (OOTD): Ik deel mijn dagelijkse looks, inclusief tips over hoe je zelf die klassieke old money vibe kunt creëren.

Sieraden Styling: Hoe combineer je je sieraden met je outfit voor die perfecte finishing touch.

Fashion Tips & Tricks: Handige tips om je eigen stijl te verfijnen en te experimenteren met verschillende looks.

Inspiratie: Van iconische modefiguren tot moderne stijliconen, ik laat je zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Heb je een vraag over een bepaalde outfit of wil je weten hoe je jouw sieraden het beste kunt combineren? Of vind je het leuk om wat styling advies van mij te krijgen? Laat het me weten in de reacties! Ik vind het super leuk om met jullie in gesprek te gaan en te horen wat jullie denken.

Blijf op de hoogte voor meer fashion en sieraden inspiratie. Laten we samen de wereld van old money style ontdekken en stralen in onze mooiste sieraden!

Veel liefs,
Jeany 💖

Terug naar blog