DE sieraden trends van 2024

Sieraden trends van 2024: Sieraden die elegant en tijdloos zijn!

Welkom bij BY JEANY! Mijn allereerste echte blog is een feit! YEAAHH! Veel plezier met lezen en inspiratie opdoen!!

We zijn halverwege 2024 en de sieraden trends van dit jaar hebben al hun stempel gedrukt. Er zijn veel nieuwe sieraden trends ontpopt dit jaar, of je nu houdt van subtiele elegantie of gedurfde statement stukken, de trends van 2024 bieden voor ieder wat wils. Ik heb erg gelet op welke trends elegantie uitstralen en die tevens tijdloos zijn zodat jij er heel lang van kan genieten en dragen. Wat tevens ook duurzaam is! Lees verder om te ontdekken welke stijlen dit jaar de toon zetten en hoe je deze trends kunt integreren in jouw persoonlijke look.

Hoops

Hoops zijn terug van nooit weggeweest en ze blijven een favoriet in 2024. Van kleine, subtiele ringen tot grote, gedurfde hoepels, deze oorbellen zijn ongelooflijk veelzijdig en passen bij elke stijl. Hoops kunnen zowel casual als chique gedragen worden en voegen altijd een vleugje elegantie toe aan je look.

Stijltip: Draag grote hoops met je haar in een strakke knot voor een dramatisch effect, of kies voor kleinere hoops voor een meer ingetogen en verfijnde uitstraling.

VIND JOUW HOOP BIJ BY JEANY: "The Classy One earring" uit mijn webshop is 1 van die hoops die elegantie uitstraalt. Het is een tijdloos item. En is simpelweg met elke outfit te stylen.

 bron: BY JEANY 

Tijdloze Parels

Parels maken in 2024 een spectaculaire comeback, en niet alleen in hun klassieke vorm. Moderne interpretaties van parels zijn overal te zien, van chique oorbellen en delicate armbanden tot opvallende ringen en eigentijdse chokers. Parels brengen een verfijnde en elegante touch aan elke look en zijn ongelooflijk veelzijdig.

Stijltip: Draag een enkele parel oorbel of een delicate parelketting voor een subtiele elegantie, of kies voor een gedurfde parelring om een statement te maken. Parels kunnen zowel casual als formele outfits een vleugje klasse geven.

VIND JOUW PAREL SIERAAD BIJ BY JEANY: In mijn webshop heb ik een hele leuke parel collectie samengesteld. 1 van de mooie parelsieraden die je hier in kan vinden is deze parel ketting: "Finding Pearls necklace"

 bron: BY JEANY

Layering: Meerdere Kettingen en Armbanden

Layering blijft populair in 2024 en biedt eindeloze mogelijkheden om je sieraden te personaliseren. Door meerdere kettingen of armbanden te combineren, kun je een unieke en gelaagde look creëren. Speel met verschillende lengtes, texturen en stijlen om een veelzijdige en dynamische uitstraling te bereiken.

Stijltip: Begin met een choker en voeg een langere ketting toe met een opvallende hanger. Mix en match armbanden met verschillende uiterlijken. Zodat elk sieraad goed tot zijn recht komt. Layer met maximaal drie sieraden, less is more. Dit straalt verfijning uit. 

BY JEANY, kijk hoe ik het hier heb gedaan: alle kettingen komen uit mijn webshop. Hier heb ik gekozen om drie verschillende kettingen bij elkaar te stylen. 1 statement ketting ( The Big Pearl Elegance necklace ) en twee basis kettingen ( All The Way necklace en de Snake Skin necklace ) Ik wilde de statement van de parelketting behouden door haar te layeren met twee basis kettingen. Hierdoor ontstaat er een mooi evenwicht en komt elke ketting goed tot haar recht. 

 bron: BYJEANY

Opvallende Oorbellen

Dit jaar draait het om opvallen, en opvallende oorbellen zijn de perfecte manier om dat te doen. Van oversized hoops tot opvallende chandeliers, deze oorbellen zijn ideaal om een simpele outfit onmiddellijk te transformeren. Ze zijn perfect voor avondjes uit of speciale gelegenheden waar je wilt schitteren.

Stijltip: Laat je statement oorbellen het middelpunt zijn door je haar in een strakke knot of staart te dragen en je make-up eenvoudig te houden.

VIND JOU OORBELLEN BIJ BY JEANY: " The Pink Love earrings " is een mooie opvallende statement oorbel. Haar roze kleur is vrouwelijk en door de stenen word er een elegante look gecreerd. 

 bron: BY JEANY

Statement Sieraden

Statement sieraden zijn dé manier om je persoonlijkheid te laten zien en een onvergetelijke indruk te maken. Van grote, opvallende kettingen tot gedetailleerde armbanden en ringen, deze stukken trekken de aandacht en maken elke outfit speciaal. Ze zijn perfect voor feestjes, evenementen, of gewoon wanneer je wilt opvallen.

Stijltip: Draag een statement ketting met een eenvoudige jurk om een stijlvol en opvallend contrast te creëren. Voor een casual look kun je een statement armband combineren met een Straight leg jeans en een blouse.

VIND JOUW STATEMENT SIERADEN BIJ BY JEANY: 1 van de vele sieraden in mijn webshop, zijn deze mooie statement oorbellen ( Same Effect earrings ). Deze oorbellen stelen de aandacht in hun eentje of gecombineerd met basis sieraden. 1 ding is duidelijk deze oorbellen hebben niet veel nodig en transformeren je outfit in 1 oogopslag. 

 bron: BY JEANY

Schakel Sieraden

Schakel sieraden zijn een van de meest opvallende trends van 2024. Van grove kettingen tot subtiele armbanden, ik heb gekeken naar de schakels die een verfijnde touch toevoegen aan je look. Ze zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere sieraden.

Stijltip: Combineer een schakelketting met een basic / eenvoudige ketting voor een stijlvolle, moderne uitstraling. Schakelarmbanden kunnen prachtig gestapeld worden voor een speels en modieus effect. Op de foto hieronder zie je hoe ik dat heb toegepast. 

VIND JE SCHAKEL SIERAAD BIJ BY JEANY: In de webshop vind je subtiele schakelsieraden zoals deze ketting " All The Way necklace " en de armband " Got Your Attention bracelet " ze zijn prachtig te combineren met anderen sieraden en voegen een stijlvolle en moderne uitstraling toe. 

 bron: BY JEANY

Of je nu je bestaande collectie wilt updaten of op zoek bent naar iets geheel nieuws, de sieraden trends van 2024 bieden volop inspiratie. Van hoops en tijdloze parels tot gedurfde statement sieraden en schakel sieraden, er is voor ieder wat wils. Bezoek BY JEANY om de nieuwste trends te ontdekken en jouw perfecte stukken te vinden. Met onze zorgvuldig samengestelde collectie ben je verzekerd van elegante en stijlvolle sieraden die je look naar een hoger niveau tillen.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en exclusieve aanbiedingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Veel plezier met shoppen en te schitteren!

Kom je er niet uit om je eigen look te creeren of weet je niet welke sieraden jou het beste en mooiste naar voren laten komen? Stuur mij dan een berichtje, en ik help je heel graag! 

Liefs,

Jeany 

Terug naar blog